Tel.: (+34) 93 412 76 00

El futur de l’avinguda Meridiana a debat

Dia i hora: Dissabte 17 de juny a les 10:00 hores
Lloc: Jardins d’Elx. Avinguda Meridiana cantonada carrer Garcilaso
Convoca: Plataforma Som Meridiana

Aquest dissabte 17 de juny la Plataforma Som Meridiana ha organitzat a partir de les 10:00 hores un debat sobre la reforma de l’avinguda Meridiana amb la participació de regidors de l’Ajuntament de Barcelona i representants dels grups municipals,de la Plataforma de la Qualitat de l’Aire, Club Bicicleta de Catalunya i Promoció del Transport Públic.

Ens hi acompanyaran Janet Sanz (BeC), Jaume Ciurana (GMD), Santiago Alonso (C,s), Jordi Coronas (ERC), Daniel Mòdol (PSC), Eduardo Bolaños (PP) i Ivan Altimira (CUP), Maria Garcia (Plataforma de la Qualitat de l’Aire), Carles Benito (Club Bicicleta de Catalunya) i Marc Iglesias (PTP).

El debat estarà moderat per la periodista i veïna de Sant Andreu Jordina Tarré.

Les entitats veïnals hem presentat un manifest i volem preguntar-los què pensen sobre la reforma de l’Avinguda Meridiana. Volem saber si estan d’acord a reduir el nombre de cotxes que entren i surten cada dia de Barcelona. També ens hauran d’explicar quines alternatives tenen els seus partits per millorar el transport públic de la ciutat.

L’acte està organitzat per la plataforma @SomMeridiana, formada per la major part de les associacions veïnals que toquen a l’avinguda. També ens acompanya la FAVB, PTP, PQA, BACC, i moltes altres entitats d’àmbit local.

Per a més informació:

Pau Maduell AV Sant Andreu de Palomar, 665563375
Susana Pascual AV la Sagrera, 649359769


Favb.cat