Tel.: (+34) 93 412 76 00

Espectacle teatral ‘En temps del Sr.Muñoz’ a Can Batlló

L’associació cultural Artixoc presentarà els pròxims 7,8 i 9 de juliol l’espectacle teatral En temps del Sr. Muñoz. L’obra es representarà dins del recinte de l’antiga fàbrica tèxtil de Can Batlló (La Bordeta – Sants) i l’entrada és gratuïta amb invitació perquè l’aforament màxim és de 200 persones.

L’espectacle té un format original interactiu i compta amb cinc escenaris diferents, repartits pels terrenys de la fàbrica. L’obra, escrita en clau d’humor, però amb una sòlida base històrica, se centra en ple franquisme, en l’època en què l’empresari Julio Muñoz Ramonet va adquirir Can Batlló (1943) i Europa estava immersa en la Segona Guerra Mundial.

La producció compta amb la participació i la col·laboració de diversos professionals i entitats del món de l’espectacle i de la cultura. 50 actors i actrius amateurs ens mostraran la vida diària del barri rural i industrial de l’antic municipi independent de Sants.

Els passis seran a les 21:30 hores el divendres 7 i el dissabte 8 de juliol, i a les 21:00 hores el diumenge. Les invitacions les podeu recollir al Casal Cívic La Magòria, a Can Batlló i a les Cotxeres de Sants.


Favb.cat