Tel.: (+34) 93 412 76 00

La campanya de les municipals 2019 arrenca amb el debat de betevé i la FAVB

El debat dels candidats a l’alcaldia de Barcelona obrirà la campanya electoral de les municipals 2019. Aquest divendres, 10 de maig, a partir de les 20.30 h, betevé i la Favb organitzem conjuntament Barcelona a debat, que tindrà lloc al vestíbul de l’edifici Media-TIC (carrer de Roc Boronat, 117).

Els candidats dels partits amb representació a l’Ajuntament seran Ada Colau (BComú), Elsa Artadi (JxC), Manuel Valls (BCN Canvi-Cs), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP). El debat començarà a les 21.45 i estarà moderat per la periodista Eva Arderius.

A partir de les 20.30 hores començarà un programa especial predebat que servirà per analitzar l’inici de campanya i fer el seguiment de l’arribada dels set candidats a l’alcaldia de Barcelona. I un cop acabi, es podrà analitzar l’impacte de la primera trobada entre els alcaldables en el programa postdebat, que començarà a les 23.45 h. Aquests dos espais estaran presentats per Sandra Mestres i comptaran amb la presència de diferents experts.

El debat i tota la programació especial es podrà seguir en directe a la TDT, al web i als perfils socials de betevé i ‘btv notícies’. El seguiment de Twitter, Facebook i Instagram es farà amb l’etiqueta #bcnadebat.


Favb.cat