Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb presenta l’esborrany del Pla Estratègic Urbà de la Barcelona Nord als partits polítics

La Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) s’ha reunit aquest matí amb responsables dels partits polítics amb representació municipal per presentar-los el primer esborrany del Pla Estratègic Urbà de la Barcelona Nord, que inclou propostes urbanístiques per a aquest territori de gran vulnerabilitat social. Representants de la Federació i els partits polítics han pogut intercanviar opinions i intencions de cara a les polítiques que s’implementaran en la pròxima legislatura.

El Pla és fruit de la feina de la Comissió d’Urbanisme de la Favb, que ha dut a terme durant els últims mesos un estudi sobre les problemàtiques del territori comprès entre l’àrea que comprèn l’eix de Sant Andreu-la Sagrera, el Bon Pastor, Baró de Viver, la Trinitat Vella, la Trinitat Nova, Vallbona, Torre Baró, Ciutat Meridiana i Can Sant Joan (Montcada i Reixac).

El diagnòstic de l’estudi, que ha treballat eixos com ara les infraestructures, el patrimoni, els equipaments i les zones verdes, l’habitatge i el teixit productiu, té com a objectiu posar sobre la taula un seguit de problemàtiques transversals que afecten la zona nord de Barcelona, un territori format per alguns dels barris amb les rendes més baixes de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Podeu consultar l’esborrany del Pla Estratègic Urbà de la Barcelona Nord. També podeu consultar el mapa dels nusos de transformació.

El Pla es presentarà en roda de premsa a la Favb el pròxim dimecres, 10 de maig, a les 11 hores.

presentacio_pla_director_barcelona_nord_02

Presentació de l'esborrany del Pla Estratègic Urbà de la Barcelona Nord als partits polítics.


Favb.cat