Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb celebra la 48a assemblea en format on-line amb el lema ‘Barris resistents’

Amb el lema Barris resistents, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) celebrarà aquest dissabte 3 d’octubre la seva 48a assemblea general. Per primera vegada en la historia de l’entitat, la seva assemblea ordinària, prevista per a l’abril passat i ajornada per l’estat d’alarma provocat per la irrupció de la Covid-19, es farà en format on-line, començarà a les 10:00 i acabarà a les 14:00 hores. Els mitjans de comunicació interessats la podreu seguir en directe en el canal de Facebook de la FAVB.

Sota el paraigües de Barris resistents, el pla de treball que s’ha d’aprovar a l’assemblea abordarà la situació derivada de la pandèmia i els efectes que la greu crisi social i económica que l’acompanya està tenint en els barris. També s’aprovarà la memòria del 2019 que recull l’extensa activitat que la federació ha dut a terme durant l’any passat.

Entre les novetats d’aquesta assemblea destaquem les aprovacions d’un protocol de bones practiques per la igualtat de gènere del moviment veïnal i del canvi de nom oficial de l’entitat, que passarà a dir-se Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB). També se sotmetran a votació de les AV federades diverses resolucions, entre elles una sobre els centres d’atenció primària en què es reclama que es dotin els CAP dels recursos i el personal necessari per garantir l’assistència presencial, i una altra per l’erradicació de l’amiant a Catalunya.

Per aclarir qualsevol dubte, durant l’assemblea ens podreu trucar al telèfon de la FAVB (93 412 76 00)


Favb.cat