Tel.: (+34) 93 412 76 00

Nous tallers del projecte comunitari ‘Punts Liles’: teixint resistències contra les violències masclistes

T’agradaria viure en un barri segur i feminista? La Favb posa en marxa amb diverses organitzacions de dones del barri Besòs-Maresme el procés comunitari Totes Som un Punt Lila: teixint resistències contra les violències masclistes on treballarem les vivències i necessitats de cada dona.

A través del projecte de Punts Liles les dones podran viure des del seu propi cos la necessitat de crear xarxes de resistència per enfrontar les violències masclistes.

Aquests dos tallers, que es faran el divendres 29 d’octubre i comencaran a les 9:00 i a les 10:30 hores al carrer Marsala, 2, seran de dues hores i es desenvoluparan amb diverses organitzacions de dones del barri Besòs-Maresme amb l’objectiu d’identificar la necessitat de llocs segurs per les dones, d’enfortir els vincles entre nosaltres, de reconeixer-nos i augmentar la nostra seguretat contra la violència patriarcal.

Es treballarà amb una metodologia participativa feminista i partirem de les experiències, necessitats, preguntes i vivències de cada dona per construir col·lectivament nous sabers i propostes.

L’enfocament del taller serà des d’una perspectiva feminista interseccional, amb una visió integral i col·letiva. En aquest taller de sensibilització, l’eix temàtic de la violència patriarcal s’aborda des de la prevenció, les capacitats, la resiliència i les respostes col·lectives.

totes_som_punt_lila_ass_martinet_solidar2

Favb.cat