Tel.: (+34) 93 412 76 00

Presentació del projecte ‘Totes Som Punt Lila’ al barri de Sant Antoni

El projecte Totes Som Punt Lila de la Favb arriba a Sant Antoni. La presentació del procés participatiu comunitari de sororitat per crear una xarxa de punts liles contra la violència heteropatriarcal al barri es farà el pròxim dimecres 6 d’abril a les 16:00 hores a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Antoni (avinguda Mistral, 30, baixos).

La trobada, la primera de moltes, servirà per conformar el grup promotor on s’inclouran les representants de cada associació, col·lectius autoorganitzats i entitats de Sant Antoni amb l’objectiu de desenvolupar el projecte contra les violències envers les dones amb la força i implicació del veïnat.

El projecte Totes Som Punt Lila de la Favb neix amb l’objectiu de prevenir, aturar i visibilitzar la violència masclista als barris de Barcelona a través de la participació comunitària de les veïnes.

La iniciativa vol posar en evidència l’existència de la violència masclista a la ciutat i aposta per treballar conjuntament amb altres associacions veïnals i entitats socials i feministes per erradicar-les. Un cop assolit, l’objectiu és constituir al barri una xarxa de punts liles tant diürns com nocturs a entitats, comerços i establiments.


Favb.cat