Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: SomMeridiana davant el projecte de remodelació de l’avinguda

Les entitats veïnals agrupades en la plataforma SomMeridiana convoquen a una roda de premsa el pròxim dijous 25 de maig a les 11 hores a la seu de la Favb, amb l’objectiu d’explicar quina és la posició veïnal davant el projecte de remodelació de l’avinguda Meridiana per part de l’Ajuntament de Barcelona.

A part d’explicar quin ha estat el procés de treball per a la constitució de la plataforma, es presentarà el Manifest per al qual s’estan recollint adhesions ciutadanes i el text “Compromís ciutadà per a la promoció i execució del projecte de l’avinguda Meridiana”, que s’ha lliurat a tots els grups polítics municipals reclamant el seu suport.

També s’informarà sobre la segona acció reivindicativa per exigir una remodelació de la Meridiana amb consens ciutadà i veïnal, que tindrà lloc el pròxim 17 de juny de 2017.

Les entitats de la plataforma SomMeridiana criden a un compromís institucional i ciutadà per tirar endavant un projecte que afectarà directament els barris propers a l’avinguda però que també és de ciutat.

SomMeridiana (associacions de veïns i veïnes de Fort Pienc, Clot-Camp de l’Arpa, la Sagrera, Sant Andreu de Palomar, Sant Andreu Nord-Tramuntana, Congrés-Indians, Torre Llobeta-Vilapicina, Prosperitat, Mancomunidad de Propietarios 7 Bloques, Porta, Taula Oberta de Trinitat Nova, FAVB)


Favb.cat