Tel.: (+34) 93 412 76 00

SOS Monuments fa una crida a recuperar la memòria de l’Escola Industrial

En aquests moments de canvi i de possibles nous usos del recinte de l’Escola Industrial, SOS Monuments ha considerat necessari recollir la memòria històrica d’aquest recinte, com un dels eixos vertebradors de la seva catalogació com a Bé Cultural d’Interès Nacional, i com a part de les recerques que es desenvolupen per la Plataforma “Un nou Clínic és possible, salvant l’Escola Industrial“.

L’objectiu és recuperar la memòria i el patrimoni immaterial d’aquest gran recinte, a través dels records de les persones que foren alumnes, professors, tècnics, funcionaris i altres, que poden aportar una visió més enllà de relats institucionals, records personals i dels seus familiars.

Aquests relats ens han de permetre valorar la tasca duta a terme en aquest recinte des d’un punt de vista socialment transversal durant els més de cent anys de la seva història.

Les persones interessades a formar part d’aquests relats, poden deixar les seves dades i la seva disposició per a una breu enquesta en aquest enllaç.


Favb.cat