Tel.: (+34) 93 412 76 00

Debat amb els grups municipals sobre el futur del Temple de Sagrada Família

L’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família i la Comissió de Representants dels Afectats pel PGM del Temple organitzem una taula rodona amb els representants dels grups polítics a l’Ajuntament de Barcelona per tal de conèixer el posicionament dels representants de la ciutadania envers la situació actual i futura del Temple i el seu impacte a l’entorn.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cívic Sagrada Família, al carrer Provença 480, el dijous 24 de maig de 2018 a les 19 hores, en el qual cada representant donarà resposta a 5 aspectes concrets que envolten la construcció i l’activitat del Temple. Aspectes que estan relacionats amb les llicències urbanístiques, la capacitat de l’espai públic i les infraestructures, la mobilitat, les afectacions veïnals del PGM de 1976 i el finançament de les transformacions urbanístiques futures.

Pel que fa al desenvolupament de l’acte, hem previst:

– Breu introducció per part dels organitzadors per contextualitzar la situació (10’)

– Preguntes concretes que es formularan als representants dels grups municipals en relació als temes abans esmentats. Cada grup contestarà la pregunta formulada, amb la qual cosa es preveuen 5 torns d’intervencions (80’).

– Després, el públic assistent formularà dues preguntes a cada grup (30’).

L’acte serà obert al públic, fins la capacitat d’aforament de la sala i obert als mitjans de comunicació.

Agrairem la confirmació d’assistència el més aviat possible al correu avvsagrada@gmail, i si pot ser, les dades de la persona que representarà el vostre grup.

AV Sagrada Família
Comissió de Representants dels Afectats pel PGM del Temple


Favb.cat