Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb demana personar-se en el procediment contra l’eix verd de Consell de Cent

La Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) demanarà personar-se en defensa de l’eix verd de Consell de Cent després de la sentència emesa el passat 5 de setembre per la magistrada Montserrat Raga, on insta l’Ajuntament de Barcelona a revertir la urbanització d’aquest carrer realitzada el darrer mandat.

La federació veïnal, en defensa de totes les entitats que van participar en el procés d’urbanització de Consell de Cent, no admetrà un procés de negociació decisòria que involucri només a l’Administració i els representants d’una part del sector comercial (Barcelona Oberta), avalat només per la seva forta capacitat econòmica.

La Favb respecta però no comparteix la sentència de la magistrada, que, emparada en el suposat respecte a una legislació preconstitucional, omet la realitat urbanística de l’àrea metropolitana dels últims 47 anys. La Federació creu que la sentència ha de ser anul·lada pel Tribunal Superior, ja que consagra drets socials desiguals i acaba dient qui s’ha de seure a decidir sobre la reversió o no reversió de les obres de Consell de Cent.

Convocatòria de roda de premsa
Dia: Dimarts, 19 de setembre
Hora: 11.30 hores
Lloc: Seu de la Favb (carrer d’Obradors, 10)

Un tram de l'eix verd del carrer del Consell de Cent

Favb.cat