Tel.: (+34) 93 412 76 00

El local de la Favb torna a obrir

Us informem que de manera progressiva i seguint les recomanacions sanitàries, a partir del dilluns 15 de juny el nostre local estarà obert, de moment els dilluns i els dimecres en l’horari habitual (de 10 a 14h i de 15 a 19h).

Per al seu ús com a espai de reunions serà imprescindible una sol·licitud prèvia, les reunions seran d’un màxim 10 persones o fins a 15 amb mascaretes en la sala d’actes. Podeu demanar la sala mitjançant el telèfon 93 412 76 00 o el correu electrònic de la Favb (favb@favb.cat).

En l’ús dels espais apel·lem a la consciència i la responsabilitat de cadascú per complir el protocol d’actuació Covid-19 que té la Favb. Aquest estarà a disposició de tothom i en el local trobareu cartells amb les instruccions que s’han de seguir. Qualsevol dubte o suggeriment el podeu transmetre al personal de la Favb.

La Favb, com moltes de les associacions veïnals, no ha aturat la seva activitat. Però estem molt contents de poder recuperar de mica en mica el nostre espai de trobada i atenció al veïnat!


Favb.cat