Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb estrena web per fer més visible l’activitat del moviment veïnal

Complint un dels compromisos adquirits en les últimes assemblees generals, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona acaba de posar en marxa una nova web mitjançant la qual fa una aposta per reforçar la presència comunicativa de l’entitat i del ric moviment veïnal i social de Barcelona i els seus barris.

La nova eina ha de permetre donar més visibilitat a l’activitat del moviment veïnal i als continguts de la revista Carrer, bimestral editat per la Favb que compleix 25 anys de trajectòria i que reforçarà la seva presència en paper al territori amb la generació de continguts digitals.

Un projecte que s’emmarca en el nou Pla de Comunicació de la Favb, amb el qual l’entitat vol donar una resposta integral als reptes comunicatius pendents i oferir eines, a la ciutadania activa i als professionals de la comunicació, per conèixer de primera mà les propostes del moviment veïnal de Barcelona.

La web ja està operativa i l’objectiu, més enllà d’informar a fons sobre la Favb i les associacions veïnal federades, és el de copsar de manera dinàmica la complexitat de les informacions i les diferents iniciatives que, vinguin del moviment veïnal o d’altres moviments socials, ajuden a explicar una ciutat socialment viva.

Durant les pròximes setmanes implementarem la resta d’eines lligades a la web, com la generació d’un butlletí informatiu digital i la navegació en dispositius mòbils
.
Més informació:
Joan Maria Soler, 93 412 76 00


Favb.cat