Tel.: (+34) 93 412 76 00

La revista Carrer posa en marxa un verkami per celebrar el 25 aniversari

La Veu del Carrer de la FAVB acaba de fer 25 anys contra vent i marea gràcies al suport incondicional i al treball desinteressat de molta gent. El nostre primer número es va publicar l’octubre del 1991 dedicat a l’aluminosi i a l’últim, el 142, parlarem de la repressió franquista a Barcelona. Per celebrar aquest aniversari tan especial, l’equip de la revista estem preparant un número extraordinari sobre la Barcelona del futur, un llibre commemoratiu que recollirà els 25 anys de vida de la ciutat vista a través de la revista i una exposició de petit format que visitarà tots els districtes a partir del 2017.

Ens hem proposat repassar tota la feina feta fins ara, a contracorrent i amb un esperit crític amb els poders que ens ha fet incòmodes però necessaris. També volem reconèixer les persones que ens han acompanyat en aquest viatge tan intens i seguir endavant amb més força i il·lusió sense perdre de vista la Barcelona dels barris. Per fer front al repte econòmic que tot aquest treball comporta hem posat en marxa una campanya de mecenatge a verkami.

L’objectiu que ens hem marcat és recollir fins el pròxim 24 de desembre 5.000 euros. Som conscients de les dificultats per assolir el projecte, però és l’única forma que tenim de visibilitzar tot el treball fet a Carrer amb tant esforç durant tots aquests anys. És per això que ens posem en contacte amb vosaltres: ens cal tot el suport i la difusió possible del nostre projecte.
Moltes gràcies per fer-nos costat!

Anna Menéndez i Andrés Naya
Presidenta de la Favb i codirector de la revista Carrer respectivament

Us facilitem contactes per si us cal informació complementària:
Andrés Naya: 608 27 62 37
Favb: favb@favb.cat
93 412 76 00
Carrer: carrer@favb.cat


Favb.cat