Tel.: (+34) 93 412 76 00

La Favb s’adhereix al manifest de la plataforma SomMeridiana per la humanització de l’avinguda

La Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (Favb) s’adhereix al manifest Compromís Ciutadà per la Meridiana que impulsa la plataforma veïnal SomMeridiana. El manifest és fruit de l’acord assolit per les associacions veïnals i les entitats afectades pel seu traçat, i té com a objectiu que els grups polítics es comprometin a tirar endavant el projecte d’humanització de la Meridiana al marge del color del govern municipal.

El document reivindica que “el projecte presenti un clar canvi de d’ús de la Meridiana, passant de ser via amb preferència dels vehicles a via de preferència per a les persones que l’envolten, que fomenti el comerç, que escurci i faciliti el pas de les persones vianants d’una banda a l’altra i que fomenti la convivència de les persones a la mateixa.”

Els impulsors del manifest també exigeixen que la transformació de l’avinguda Meridiana “sigui un Projecte Global que abasti tot el seu recorregut en l’àmbit de la ciutat, és a dir, des del Parc de la Ciutadella fins a Ciutat Meridiana/Vallbona”.

Per això, remarquen que qualsevol projecte que s’aprovi des del consistori “ha de ser consensuat amb el moviment veïnal i als grups polítics municipals”.

Des de la Favb us animen a adherir-vos al manifest perquè Juntes tindrem més força!

Per una Meridiana més humana!


Favb.cat