Tel.: (+34) 93 412 76 00

Mudances de Protesta estrena web

La pàgina web del projecte Mudances de Protesta impulsat per Alencop i la Favb ja camina. Aquesta nova eina comunicativa té com a objectiu denunciar de forma col·lectiva i pública els desnonaments invisibles i donar suport als afectats convertint la seva mudança obligada en un acte de solidaritat i suport mutu.

Per fer menys dolorós el tràngol, Mudances de Protesta posa a la vostra disposició la infraestructura necessària per facilitar-vos la feina: des del camió, els tricicles elèctrics i el personal per traslladar els paquets fins a les pancartes i l’equip de megafonia. Tot, amb l’objectiu que tot el barri sàpiga que els preus abusius dels lloguers que provoca l’especulació immobiliària a Barcelona ens estan fent fora de casa.

A través de la web podreu contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte i per organitzar el trasllat obligat. Estem parlant d’un problema social gravíssim que supera l’àmbit personal. Per això volem convertim la teva mudança en una cercavila de protesta que expressi el malestar del veïnat i el barri.

Mudances de Protesta va de dignitat, va de suport mutu, va de denúncia i va de canviar les coses!


Favb.cat