Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa #BCNnoEstàEnVenda

Dia i hora: Dimarts 6 de juny a les 11:00 hores
Lloc: Local de la Favb (Obradors, 10, baixos. 08002, Barcelona)
Convoca: Plataforma #BCNnoEstàEnVenda

El proper dimarts 6 de juny a les 11:00 hores convoquem els mitjans de comunicació a una roda de premsa que es portarà a terme a la Favb (C/Obradors, 10) per anunciar una manifestació conjunta dels col·lectius i entitats que formen part de la plataforma #BCNnoEstàEnVenda.

Vam ocupar la Rambla de Barcelona el 28 de gener passat per combatre un model de ciutat que ha turistificat l’entorn urbà de Barcelona fins al punt d’orientar els seus espais públics integrament a l’interès de les empreses turístiques. Ara es vol denunciar la greu situació de l’habitatge en una de les ciutats europees amb més projecció internacional.

La pujada històrica del preu del lloguer, la proliferació de situacions de mobbing immobiliari a tots els barris, especialment els cèntrics, la reconversió d’habitatge en establiments turístics, la manca d’habitatge públic, l’excés d’habitatge buit i en mans dels bancs, les operacions immobiliàries salvatges de compra d’edificis sencers per part de fons d’inversió i l’expulsió del veïnat del seus barris entre molts altres obliguen la ciutadania a organitzar-se per posar-hi fre.

Davant d’això, el proper dissabte 10 de juny convoquem una gran manifestació per deixar clara la veu del veïnat: Barcelona no està en venda!


Favb.cat