Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: Entitats i veïnes afectades per l’aluminosi veuen insuficient el Compromís pel Besòs-Maresme

Entitats i veïnes afectades per l’aluminosi al barri del Besòs i el Maresme hem detectat mancances importants en el document que recull l’acord del Compromís pel Besòs i el Maresme, firmat pels partits representats a l’Ajuntament de Barcelona.

El pla de rehabilitació de l’habitatge avança una xifra d’intervencions poc realista i que no es correspon amb la necessitat detectada durant la campanya de diagnosi. El resultat és una proposta que no s’ajusta a la magnitud d’un problema fonamental com el de l’habitatge.

Considerem que el document del Compromís pel Besòs i el Maresme té un marge de millora ampli en aspectes com la calendarització, certes concrecions i la ubicació de projectes que han de ser tractats amb immediatesa.

Per aprofundir en aquesta problemàtica, us convoquem a una roda de premsa que es farà divendres 29 de juliol a les 11.30 h a la Favb (Obradors, 10).

Convoquen l’Associació de Veïns i Veïnes Barri Maresme de Barcelona, la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (Favb) i la Coordinadora Veïnal del Baix Besòs.


Un cartell denuncia el problema de l'aluminosi al barri del Besòs i el Maresme.


Favb.cat