Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: Evitem la celebració de ‘The District’, la cimera internacional que els fons voltors volen fer a Barcelona

Entitats socials, sindicals, veïnals i polítiques us convoquem dimecres vinent a una roda de premsa per presentar-vos el manifest de rebuig a la celebració de The District, una cimera internacional de fons d’inversió immobiliària, que es preveu celebrar els propers 19, 20 i 21 d’octubre a la Fira de Barcelona.

Davant la situació de misèria i empobriment que han generat aquests fons voltors a base d’especular, el veïnat de Barcelona no permetrem que se celebri aquesta fira de l’especulació. És més, instem a Fira de Barcelona i a les administracions i partits que representen el seu Consell d’Administració que aturin aquest esdeveniment de la vergonya.

La roda de premsa se celebrarà davant la Fira de Barcelona, al costat de les torres de Maria Cristina, a les 11:00 hores. Allà hi seran presents les entitats convocants i s’explicarà el contingut del manifest i les mobilitzacions previstes.

Convocatòria:
Dia: Dimecres, 5 d’octubre
Hora: 11:00 hores
Lloc: Plaça d’Espanya


Favb.cat