Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: La Favb valora la sentència del Palau de la Música

Dia i hora: Dilluns 15 de gener, 17 hores
Lloc: Seu de la Favb (Obradors 10, baixos. 08002 Barcelona)
Convoca: Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

El pròxim 15 de gener la ciutadania coneixerà finalment l’abast del dictamen de la Justícia en relació al presumpte saqueig del Palau de la Música i el finançament il·lícit de Convergència Democràtica.

Un llarg procés de 8 anys en el qual la Favb ha estat present com a acusació popular després de sortejar molts entrebancs, com ara la fixació d’una fiança de 6.000 euros que va obligar el moviment veïnal a realitzar una campanya solidària de recaptació.

Sigui quin sigui el resultat de la sentència i la possible interposició de recurs, el 15 de gener es fixaran els fets provats a l’entorn de l’espoli del Palau, i la societat catalana podrà prendre nota i tenir més elements per evitar que fets tan menyspreables puguin tornar a repetir-se.

Per valorar el contingut de la sentència la Favb convoca una roda de premsa que se celebrarà el pròxim dilluns 15 de gener a les 17 hores a la seu de l’entitat (Obradors 10, baixos).

A la taula hi seran presents la presidenta i el vicepresident de la Favb, Ana Menéndez i Albert Recio, i l’advocat que ha representat l’entitat, Àlex Solà.


Favb.cat