Tel.: (+34) 93 412 76 00

Constitució de la Plataforma SOS Gent Gran Barcelona

La Comissió de Sanitat de la Federació d’Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb) i representants de set associacions veïnals i grups d’afectats van acordar constituir el 30 de maig passat la Plataforma SOS Gent Grant Barcelona Viure amb dignitat.

Aquesta Plataforma neix amb la voluntat de ser un mitjà de lluita per revertir el deteriorament creixent en la qualitat de l’atenció que està rebent la gran majoria de les persones grans que viuen en les 193 residències de la nostra ciutat, i que constatem que són gestionades de manera molt deficient per empreses privades. Més enllà de les residències, la intenció de la Plataforma és incidir en el seguiment de l’atenció que rep la gent gran en tots els àmbits d’actuació pública com són els centres de dia, pisos amb serveis, Serveis d’Atenció Domiciliària…

Alarmats, veïns, veïnes i familiars demanem a l’administració pública que posi tots els mitjans necessaris per establir el grau de dignitat que necessita la nostra gent gran. Per això, cridem a signar aquest manifest. S’està preparant diverses accions de protesta que pròximament anunciarem.

Informe RAS (maig 17-Favb)


Favb.cat