Tel.: (+34) 93 412 76 00

Roda de premsa: Nova mobilització de la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat

Dia i hora: 26 de juny a les 12:00 hores
Lloc: seu de la Favb. Carrer Obradors, 8-10
Convoca: Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat

Aquest dilluns 26 de juny la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat convoca una roda de premsa a les 12:00 hores a la seu de la Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona (Favb).

Fa mesos que els familiars de les persones ingressades en residències assistides gestionades per la UTE INGESAN- ASPROSEAT estan mobilitzats en protesta per la reducció de personal en aquests centres i per les pèssimes condicions en què es troben les persones que reben assistència. Tot i haver-se reunit amb diferents persones de serveis socials que han assegurat que ho solucionarien, la situació segueix igual.

Aquestes residències no són les úniques que es troben en una situació similar. Malauradament és un problema generalitzat: pocs recursos, manca de places i escassetat de serveis per atendre les persones grans a casa seva. Per totes aquestes raons es va crear la Plataforma SOS Gent Gran BCN-Viure amb dignitat
el 30 de maig del 2017.

Davant d’aquesta situació insostenible, hem sol·licitat per escrit una reunió amb la consellera de Treball, Benestar Social i Famílies, Dolors Bassa, per aquest dimarts 27 de juny conjuntament amb la Plataforma SOS gent gran Gramenet, que reivindica un centre de dia.

A les 10:00 hores del mateix dimarts hem convocat una mobilització al carrer Llull, 332 per anar plegades fins a les portes de la seu de la conselleria, al passeig del Taulat, 266-270, on esperem ser rebudes per la consellera.

Contacte:

Marcel·la Güell: 627530076
Vocalia de Sanitat de la Favb


Favb.cat