Tel.: (+34) 93 412 76 00

El Poblenou, contra l’expulsió del veïnat dels carrers Badajoz i Doctor Trueta

La plataforma veïnal Ens Plantem al Poblenou va organitzar el diumenge 29 d’octubre un nou acte reivindicatiu per denunciar la pressió immobiliària sobre el barri. L’acte va consistir en un taller de pancartes i un vermut popular davant dels sis blocs dels carrers Badajoz i Doctor Trueta que el fons inversor francès P4A Barcelona SL va comprar el passat mes de juny.

Els immobles afectats corresponen als números 17, 19, 21 i 23 del carrer Badajoz i 136 i 138 del carrer Doctor Trueta. Tots els seus habitatges són de lloguer, n’hi ha diversos de rendes antigues i en alguns casos, els inquilins ja han rebut cartes notificant-los que no se’ls renovarà el contracte de lloguer.

Per aquest motiu, la plataforma veïnal i les veïnes afectades van sortir de bon matí al carrer a preparar les pancartes amb els missatges Ens fan fora de casa, Volem quedar-nos i Un dret com una casa, i penjar-les als seus respectius balcons.

Des d’Ens Plantem defensem el dret de les veïnes a continuar vivint al barri on han fet la seva vida o on l’estan construint. Exigim que les administracions intervinguin per garantir que aquest dret fonamental no sigui segrestat per les pràctiques especuladores dels fons inversors.


Favb.cat