Tel.: (+34) 93 412 76 00

Quadern de bitàcola. Resum del dia 1

El primer dia s’ha destinat al plantejament de les qüestions prèvies, sense gaire sorpreses doncs tot era anunciat i previst. Aportacions anunciades de documents i pericials, al·legacions de prescripció, nul·litat de proves i imputacions concretes.

S’hi han afegit les peticions orals de dispensa d’assistència algunes sessions del judici de 8 acusats i dels 3 advocats d’ofici que els han designat per defensar la responsabilitat civil subsidiària de 3 societats en liquidació que tenen els seus legals representants amb advocat particular. Cap dels que ha demanat aquesta dispensa ha estat Fèlix Millet. O ho havia fet per escrit abans o ho farà més endavant.

La sorpresa ha estat que la Presidenta ha informat a les parts que la defensa de Convergència Democràtica de Catalunya i de Daniel Osacar han renunciat a 36 dels seus testimonis proposats i admesos. La pràctica totalitat. Com que només els havien proposats ells s’han tingut per renunciats. Ni cal ni s’ha ofert cap motiu per aquest renúncia. La llista concreta dels testimonis renunciats encara no ens l’han fet arribar.  

Per la resta, tothom està pendent d’un possible acord de confessió dels Montull. Caldrà esperar al dia 8.

Àlex Solà Paños

Advocat de la Favb


Favb.cat