Tel.: (+34) 93 412 76 00

Trobada entre les associacions veïnals i entitats per la mobilitat sostenible

El dimecres 13 de març, al local de la Favb (18:30 h), farem una trobada entre les associacions veïnals i les entitats i organitzacions que treballen en l’àmbit de la mobilitat sostenible a la ciutat.

Els problemes i reptes en temes de mobilitat és una de les principals preocupacions del moviment veïnal. Creiem que és molt convenient acostar l’expertesa d’aquestes entitats a la realitat concreta dels nostres barris. Les idees que puguin sortir d’aquesta trobada ens poden enriquir mútuament.

Volem que aquest sigui el primer pas per aprovar una resolució sobre mobilitat en la propera Assemblea de la Favb. És molt important fer sentir la nostra veu perquè es tingui en compte en el nou Pla de Mobilitat Urbana (PMU 2024-2030) que ara es comença a elaborar i que marcarà el futur dels nostres barris i de la ciutat.

Han confirmat l’assistència les associacions Catalunya CaminaBacc (Bicicleta Club de Catalunya), P(A)T (Prevenció d’Accidents de Trànsit), PTP (Promoció del Transport Públic), ECOM (accessibilitat), Eixample Respira, Maragall Respira, Revolta Escolar. Ara cal que totes les associacions veïnals que pugueu, us hi apunteu (trobareu el formulari a sota).

A la trobada, després de les presentacions, farem tres debats simultanis:

-Com resoldre els conflictes en l’espai públic entre els diversos mitjans de mobilitat: vianants, vehicles de mobilitat personal, cotxes.

-Reptes en la millora del transport públic: velocitat comercial, accessibilitat, noves infraestructures.

-Per què és necessari reduir l’espai als cotxes i les motos. Dificultats.

Després farem una posada en comú i les conclusions. I un senzill pica-pica.

Inscripcions. Per a una bona organització de la trobada apunteu en quin debat preferiu participar. La inscripció és individual i no hi ha límit de persones per associació.

Escriviu, si no ho heu fet, les demandes en matèria de mobilitat que hi ha en el vostre barri: llistat.

cartell br

Favb.cat