Tel.: (+34) 93 412 76 00

Inici » Què fem » Serveis a les associacions » Assessoria jurídica » Informes i al·legacions

Informes i al·legacions

Al·legacions al reglament per a l’adjudicació d’habitatges per l’emergència social per pèrdua d’habitatge de Barcelona..

Les al·legacions de la FAVB, presentades en el maig del 2014 davant del projecte per a la regulació del nou reglament d’adjudicació d’habitatges, en cas d’emergència social, estan encaminades a la inclusió de més col·lectius en risc d’exclusió social, així com la disminució dels tràmits burocràtics. Document.

Al·legacions al Pla Especial Urbanístic d’Allotjaments Turístics de la ciutat de barcelona.

En el juny del 2016 es van presentar al·legacions al denominat PEUAT, amb la finalitat d’ampliar les zones de protecció de la ciutat de decreixement turístic, imposar sancions més severes, establir una taxa de pernoctacions i incrementar les tasques d’inspecció i d’intervenció de l’administració. Document.

Al·legacions Pla Especial Urbanístic Integral per a la casa del FC Barcelona PEUIMFCB.

En el juliol del 2016, es van presentar al·legacions per sol·licitar suspensió de l’aprovació definitiva del PEUIMFCB. Document.

Al·legacions al projecte de decret del reglament de turisme de Catalunya.

En el setembre del 2016, es van presentar al·legacions en relació a la regulació que es fa dels establiments d’allotjaments turístics i habitatges d’ús turístics, per sol.licitar la condició d’empresaris en funció a que efectuen aquest tipus d’activitats. Es defensa la funció social de l’habitatge, que no pot ser considerat com un objecte per lucrar-se sinó com un dret bàsic de les persones. Document.

Favb.cat