Tel.: (+34) 93 412 76 00

Quadern de bitàcola. Resum del dia 15

Iniciem el dia amb una altra secretària de Jordi Montull. Aquesta reconeix com fet per ella un document del 2006 de distribució del 4% de l’adjudicació a Ferrovial d’una part de l’obra de la Ciutat Judicial de Barcelona. També un altre de 2001, on consten els acords amb Buenaventura, d’aportació al Palau en funció de l’obra adjudicada. Eren notes de Jordi Montull per passar a màquina.

Segueix una altra secretària de Montull, que reconeix que ella va passar a l’ordinador el quadre de distribució dels pagaments de Ferrovial entre Daniel, GPO i Fundació, que li va donar Montull i del que no va demanar cap explicació.

Reconeix tanmateix els llistats de trucades on s’apuntaven les que es rebien quan Montull no hi era. N’hi ha moltes de Daniel Osacar, algunes d’elles a la línia directa de Montull, que pràcticament només utilitzava la seva dona. O Montull treballava molt poc o l’Osacar trucava molt.

També reconeix que la setmana del 22 al 29 de gener de 2008 va apuntar dos trucades de Daniel Osacar que requerien parlar amb Juan Elízaga de Ferrovial abans de contestar.

Es van establint algunes connexions que les defenses prefereixen ignorar, per ara.

Després ve una altra secretària de presidència, Pilar Casanovas, que passa pel tràmit de reconèixer els documents del seu ordinador del CD “Memorex”, entre ells documents de distribució dels pagaments de Ferrovial per obra pública.

Veia com Torrent venia a veure Millet i sovint Barberà abans treia algun sobre de la caixa forta.

Confirma una reunió a l’agenda de Millet el dia 11 d’abril de 2005 a l’Hotel Diplomàtic entre Fèlix Millet, Jaume Camps, Germà Gordó i Jordi Montull. Aquesta reunió té tota la pinta que és la que es va produir després de la mort de Torrent, per seguir el sistema, ara entre Osacar i Montull. Recordem que Osacar va declarar que li va demanar ser tresorer Germà Gordó, gerent del partit quan va morir Torrent el 10 de març de 2005.

Proposo acabar el dia amb el vídeo clip de Queen amb la cançó The show must go on

Àlex Solà Paños
Advocat de la Favb


Favb.cat